Rutor

Stéphanies rutor:

Ruta ett: Stéphanie
Ruta två: tabletter, rakblad, sprit och en pistol.
Ruta tre: Stéphanie begravning med massa folk som är glada.

Mamma

Jag tål inte att bli behandlad hur som helst. Jag orkar inte ta din skit längre. Jag pallar inte med dig när du hela tiden försöker vända mig mot pappa så fort han inte är med. Jag vill inte höra ditt skitsnack om att alla är emot dig eller att de skriver om dig i tidningar. Jag SKA inte behöva höra sånt. I helgen var det nog. Jag bad dig dra åt helvete och tog mitt pick och pack och drog. Det var bland det skönaste jag gjort i hela mitt liv. Jag orkar inte med att du ska ha kontroll på allt jag gör. Du kan inte styra mig längre för jag vill inte vara din syndabock och papperskorg mer nu. Visst du blir arg, men jag skiter i det den här gången. Och dina hot? Va fan är det då. Ringa polisen och om jag inte svarar så kommer det bli värre. Skulle inte tro det. Jag litar inte på dig längre. Du säger att jag gör mig själv en otjänst. När det är DU som har gjort mig en otjänst. Jag har sagt hur många gånger som helst varför jag inte mår bra, och du säger att allt är pappas fel och att du inte vet varför jag mår dåligt när jag att det inte är pappas fel. Men jag tänker inte säga det igen för jag har gjort det så många gånger och du lyssnar inte. Jag vill inte prata för öron som inte lyssnar längre. Jag gör inte det mer. Det kan du glömma. Du säger dessutom att jag har börjat må dåligt i höstas. Du är ju helt jävla dum i huvudet. Än en gång så har du inte lyssnat. Mina små men inte osynliga rop på hjälp sen jag gick i 5:an har du ignorerat.


Passa du inte dig så kommer vi aldrig mer ha kontakt!


sömnlöshet

sömnlösheten har drabbat mig igen. jag kan inte sova och det suger fet balle. det kliar i mig. och jag ber gång på gång att någon ska komma och döda mig. men nej det händer inte.

Dagen kan sammanfattas med förvirrning i min hjärna och glad och social på utsidan.

lite halv flummigt inlägg.. men det duger..

jag har lyssnat på lykke li i natt och jag måste säga det är en jävligt cool brud.. jag gillar henne..

FITTA

Du malplacerade fitta till känslobank
jag vill döda dig 
jag ska döda dig
jag måste döda dig

Confused

Jag väntar, väntar och väntar.. Men jag vet inte riktigt vad jag väntar på. Jag vill bara att någon ska bestämma vad som ska hända med mig så jag kan förbereda mig. Så jag slipper ta beslut. Jag kan inte ta beslut längre. Jag är liksom handlingsförlamad. Det är jävligt jobbigt.

Jag har  faktiskt varit skadefri i två veckor i dag, men det enda jag tänker på är rakblad. Det enda jag drömmer om är att få dra de små kalla slivriga rakbladen mot min hud. Jag kan inte rå för det. Men jag låter bli. Frågan är hur länge jag klarar att låta bli.

Ångest kliar i min kropp hela tiden. Jag vaknade i morse av att jag hade fetingångest över att jag var så jävla äcklig jag äcklades av mig själv. Jag är en äcklig människa som inte kan eller gör någonting. Skippade första lektionen av de två som jag hade i dag. Jag ville inte finnas mer.Stog i duschen drygt en timma och bara sköljde bort allt övervägde rakbladet men kunde motstå även denna morgon. Ångesten har dock inte lämnat mig i fred på hela dagen.

Jag försöker jag försöker jag försöker. Men det känns inte som om det hjälper någonting.. :s

Saknar dig så det gör ont!

Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta. Jag kommer aldrig glömma dig. Du är en del av mig och så kommer det att förbli.

Du var det söta när allt kändes salt.

Hoppas du har det bra nu och att du inte glömmer mig!

image14


Se på mig

Se på mig jag kan aldrig bli så perfekt och
 fin som dom nog vill ha mig
se på mig aldrig är jag mig det där.
jag förstår kan bara vara just den jag är
men det räcker inte här
vem är det nu jag ser
svara nu för jag ber visa mig en spegelbild som kan va jag
kunde jag gömma mig i en dröm glömma mig
spegel ber dig visa nu visa vem jag är
spegel ber visa nu visa vem jag är.

Glöm inte bort att du är värdelös

När jag väl går till skolan så känns det som jag ändå inte presterar något. Jag sitter där på lektionen och försöker anteckna och koncentrera mig, men det går inte. Ångesten börjar klia i ben och armar. Paniken växer i bröstet och värdelösheten slår till som en basebollträ i huvudet och hela kroppen. Rösterna i mitt huvud skriker: " Du är värdelös, du är värdelös." Jag kan inte bara sitta där helt paralyserad. Tar upp mp3:n, min lärare tittar lite på mig. Men det är väl bättre att jag tar upp den än att jag springer därifrån?


Jag vågar inte springa heller. Då skulle ångesten styra mitt liv ännu mer och alla skulle tycka att jag var helt jävla dum i huvudet.


Men med lite eftertanke så tycker de nog det ändå. Jag är typ aldrig i skolan och helt plötsligt dyker jag upp igen. De tänker säkert: "Hon går aldrig i skolan, jävla problembarn som skiter i allt och tycker synd om sig själv."



De vet inte vilket heltidsjobb jag har. De vet inte att jag jobbar varje dag, varje timma, varje minut, varje sekund dygnet runt för att överleva. Och jag vill inte säga det till dem heller.


Folk tar efter omedvetet.

Det känns som om folk jag umgås med tar efter mig. Jag mår itne speciellt bra och gör vissa saker. Sen är det många andra som inte mår bra. Och när man inte mår bra så tar man efter det negativa andra människor gör, och gör likadant. Jag har kännt så två gånger på två månader. Jag går knappt i skolan, jah skär mig och jag super jämt och ständigt. En människa som sa första gången vi pratade djupa saker sa att den hade testat att skära sig men att det inte var dens grej. När den hade varit med mig i ungefär två veckor så skärde den sig igen och säger att det är det enda som hjälper. En annan slutar gå i skolan. Jag tar på mig det här. För jag vet att det smittar av sig. Jag ska sluta vara med människor. Det tar efter mig och jag känner att jag bara gör dem en otjänst. De säger att det inte är på grund av mig. Men jag vet att man tar efter omedvetet.


Kluven

Jag hatar att folk säger olika. Du ska göra det här och det här för att det ska bli bättre.. Nästa person säger något annat och det ska bli bättre. Jag vet inte vart jag ska ställa mig, vad jag ska göra, om jag ska göra någonting alls.. Jag kanske bara ska stå ut. Det är mening att jag ska må dåligt och att jag ska göra det hela livet. Allt har en mening. Det är ödet som bestämmer.

Men jag önskar, djupt inne i mig att jag någon gång kommer känna lycka. RIKTIG LYCKA. Från det djup i mitt hjärta.

I loved you first

You are my sweetest downfall
I loved you first, I loved you first

Jag älskade dig först och jag saknade dig senast, nu och för alltid. Jag har gjort två saker som jag ångrar djupt i mitt hjärta. Det ena är att jag gjorde slut med dig, det andra kan jag inte ens nämna.

Jag älskade dig på riktigt. Det var inget jag bara sa. Det var så. Men jag förstörde allt också. Jag förstår att du inte tycker om mig, jag förstår att du inte ens vill se mig. Jag var den enda du litade på. Men jag förstörde det. Jag låter dig vara, jag vill inte vara jobbig på något sätt, jag har förstört tillräckligt. Men det värker i mitt hjärta varje dag. Men jag kan inte göra någonting ogjort.




Beneath the sheets of paper lies my truth
I have to go, I have to go

Vad är det för fel på mig?

Jag känner mig alltid ensam, säger till mina vänner att de inte ska lämna mig ofta. Jag är aldrig själv, jag menar jag bor med 15 personer. Men jag känner mig alltid fruktansvärt, brutalt ensam. Det värker i hjärtat, i huvudet, i magen, i hela jävla kroppen. Ensamhetskänslan försvinner vad jag än gör. Jag älskar mina vänner och jag uppskattar dem grymt mycket. Det är verkligen inget fel på dem. Men jag känner ändå samma sak, JAG ÄR ENSAM.

Är det fel på mig?

Jag klarar inte av att ni helt plötsligt ska bry er!

Helt plötsligt ska ni börja gulla med mig. Stoppa om mig på kvällen och säga att ni älskar mig. Varför gjorde ni inte det tidigare? När jag kunde ta emot det.

Varför ska ni säga att ni bryr er, varför ska ni säga att ni tycker om mig nu? När någon har viskat i ert öra att jag inte mår bra.

Jag behöver det inte nu, jag blir bara irriterad och undrar varför ni ska gulla med mig. Varför gjorde ni inte det för några år sen? Då jag behövde det som bäst!


Regina spektor

Det var länge...sen jag hörde en låt som berörde och påminde mig så mycket som när jag hörde Regina Spektor med Samson.

Det var som den rörde mitt hjärta. Sorry jag missbedömde dig!



Regina Spektor- Samson

You are my sweetest downfall
I loved you first, I loved you first
Beneath the sheets of paper lies my truth
I have to go, I have to go
Your hair was long when we first met

Samson went back to bed
Not much hair left on his head
He ate a slice of wonder bread and went right back to bed
And history books forgot about us and the bible didn't mention us
And the bible didn't mention us, not even once

You are my sweetest downfall
I loved you first, I loved you first
Beneath the stars came fallin' on our heads
But they're just old light, they're just old light
Your hair was long when we first met

Samson came to my bed
Told me that my hair was red
Told me I was beautiful and came into my bed
Oh I cut his hair myself one night
A pair of dull scissors in the yellow light
And he told me that I'd done alright
and kissed me 'til the mornin' light, the mornin' light
and he kissed me 'til the mornin' light

Samson went back to bed
not much hair left on his head
Ate a slice of wonderbread and went right back to bed
Oh, we couldn't bring the columns down
Yeah we couldn't destroy a single one
And history books forgot about us
And the bible didn't mention us, not even once

You are my sweetest downfall
I loved you first


Du säger en sak och gör en annan...

Du säger till mig, "Ring om det är något, spelar ingen roll vilken tid på dygnet det är." Jag har aldrig ringt någon innan när jag mått som jag mådde den natten. Vad får jag till svar? Jo att du klickar av samtalet. Jag behövde verkligen dig den kvällen. Du säger till mig, " Skär dig inte, ring mig i stället" Jag ringde dig och du klickar mitt samtal.


Varför?


Jag blev inte arg eller något sånt. Jag kan förstå dig. Men kom inte och säg vad jag ska göra och inte göra då. Jag kommer inte ringa fler gånger när jag inte mår bra. INTE TILL NÅGON OCH JAG KOMMER INTE PRATA MED NÅGON HELLER


Vikten tar kål på mig.

Jag har alltid varit vältränad och varit nöjd med min kropp. ´Mitt sätt var att jag alltid tränade och skrek på tennisplanen. Pappa skickade mig till en idrottspsykolog för att jag hade "aggressionsproblem" på planen. Så fel de hade. Jag mådde skit och jag visste inte vart jag skulle göra av allt jag hade inom mig. Det enklaste var att ta ut det på planen och låtsas ha aggressionsproblem. Jag insåg efter ett tag att det var så. Gjorde allt för att flytta hemifrån. Och när jag väl hade gjort det vad hände då? Det blev fan inte bättre, jag slutade träna och slutade släppa ut allt inom mig. Jag blev en känslomässig bomb som bara väntade på att få explodera. Den exploderar succesivt varje dag och gör fortfarnade. Min kropp gick åt helvete jag ser ut som ett litet fetto. Min värsta mardröm har alltid varit att gå upp i vikt och inte vara tränad. Den har gått i uppfyllelse.

Jag skäms försöker klä mig mer i större kläder. Och nekar varje gång någon säger att jag har fin kropp. För jag tycker inte det. Jag jämför hela tiden med hur jag såg ut innan. Jag får ångest när jag tittar mig i speglen. Kämpar för att låta bli att titta, men ändå inte. Jag vill se hur jag ser ut för jag är rädd för vad folk ska tycka.

Jag är rädd, rädd för som kommer hända med mig.


Det är fel på mig.

Jag kan inte ens gå i skolan. Det gör nästan alla, men jag, jag kan inte ens det. Pappa tittar å mig och säger att det är något fel på mig som inte går i skolan, och att hur man en mår så kan man skjuta undan det. Men jag kan inte. Det går inte denna gången. Jag känner mig bara mer och mer misslyckad. Backen uppför är jävligt brant och lång. Det känns bara som jag snubblar hela tiden. Jag kan inte ta mig upp. Det går inte. Jag vill inte ge upp, så jag fortsätter kämpa, men kraften börjar ta slut. Min kropp orkar inte, jag orkar inte, min hjärna orkar inte.

Om man inte går i skolan är man misslyckad, eller?


RSS 2.0