Lifelover- Becksvart melankoli

image7

I liten jolle på ändlöst hav
På drift bort från livets ständiga cykel
Här fäster jag en massiv sten vid mina fötter
Jag dränker mig själv i ett hav av becksvart melankoli
Bilder av tomhet, och av allt det som gått förlorat
En sista kyss, ryggen vänd, nu ett minne blott
Jag vill glömma det, förlägga det, det går inte..

FUck


Jag orkar inte leva med mig själv. har varit vaken nu i två dygn. Det kliar i hela kroppen jag kan inte sova, jag kan inte äta.. jag kan inte göra någonting. Har legat och vridit och vänt på mig i så där fyra timmar nu och äcklats av mig själv nått så fruktansvärt, ställde mig i duschen för jag pallar inte. Jag orkar inte med mig själv. Jag har vekligen förstört mitt liv. Jag har fett mycket att plugga men har ingen ork till att plugga. Jag kommer inte klara någonting i skolan så kommer min kontaktlärare och alla andra lärare kommer att skriva att det går sämst för mig i omdömerna och sen kommer dom säga det på utvecklingsamtalet, och jag kan ju i princip gå och ta livet av mig. Det är den enda lösningen jag kan kommer på. Jag har legat och försökt komma på vilket som är det bästa sättet. Men jag kan inte. Jag kan inte. Det går inte men jag orkar fan inte med det här mer. Jag förstör mitt liv. Och min familj förstör mitt liv.

Jag blir sårad av mig själv. Trodde jag skulle klara av skolan men jag gör fan inte det. Jag skiter i att gå till skolan för att jag har ångest, sen när jag inte är i skolan får jag ångest för att jag inte går till skolan. Det här tar knäcken på mig. Ingenting hjälper allt är bara piss piss piss pissss!!

Jag älskar dej

Jag älskar dej, kan du inte förstå det?

Jag har förklarat det för dej så många gånger att jag inte kan ha någon annan kille än dig. Det går inte. Du sårar mig såå hårt. Igår så gick det så jävla bra att pussa och krama på mig hela kvällen och hela eftermiddagen idag med. Men vad hände sen? Du kan inte ens ge mig en kram! Var det för att vi var bland massa folk eller?

Jag frågade dig vad fan du höll på med och vart hjärtat tog vägen?
Du svarar att det finns inget hjärta, det försvann ner i spriten.

Jag blir fan orolig. En sak om jag dricker jämt och ständigt men du är fan värre och jag blir sjukt orolig när jag ser dina armar och din mage. Jag vet jag skär mig själv också, men det gör sjukt ont att se dig. Du säger till mig att jag ska ge BUP en chans men du gör det inte själv?!

Min hjärna säger att jag inte orkar mer, mitt hjärta säger att jag älskar dig!

Panik

Panik är vad som pågår i mitt bröst. Det är jävligt obehagligt. Nu vet många, och jag vet inte hur jag ska vara. Jag vet inte vad jag har gett mig in på. Jag vet inte om jag kommer kunna sluföra det heller, jag tror inte jag kommer klara det. Jag vill, men som jag har skrivit förr så känns det som jag att jag vill klara vissa saker för alla andras skull för att de ska sluta lida för att de ska må bra osv. jag gör det inte för min egna skull för det kan kvitta. Jag är så van att ha det så här ändå. Känns som att jag inte vet något annat, och när jag försöker vara glad, positiv, framåt och vara precis som alla andra. Så känns det som att det inte är jag. Det är inte jag, jag är inte glad, jag är inte positiv och jag är inte framåt. 

Tanken på att folk vet får mig att få panik. Jag har funderat jävligt mycket den här veckan på att hoppa av och sluta skriva för ångesten blir för mycket av alla kommentarer av alla som undrar och alla som blir så rädda för mig. Jag är inte farlig jag vill inte att människor ska vara rädd för mig för att jag inte är som dem. Jag vill inte att någon ska undvika mig. Jag vill verkligen sluta tvinga mig själv att vara någon annan ute bland folk. Men jag kan inte, det går inte för jag skulle nog skrämma de flesta, jag vill egentligen bespara folk på allt jag har i min hjärna, på allt jag gör, för deras egen skull. Samtidigt som jag skriver för min egen skull och det var nog väldigt länge sen jag gjorde något helhjärtat för min egen skull. Jag får helt enkelt leva med panik och ångest för vad folk ska tycka för att jag blottar mitt inre. Men jag måste för helvete göra det någon gång i mitt liv och gör jag det inte nu så kommer det gå åt helvete.

Det är det värsta jag vet att man ger sig in i något men man känner någonstans där inne att man inte klarar det. Man vill klara det, men det känns som man inte kommer göra det. Det känns som man inte räcker till. Den känslan kommer så många gånger varje dag och den är förbannat jobbig. Det finns saker som man har varit orolig över i månader och man inte klarat av dem än och det känns som ju mer tiden går, desto mindre tror man  själv på att man kommer klara det. Ju mer man tänker på det desto räddare blir man. Man vill inte lämna den här verkligheten som man lever i. Som man vet funkar. Som man alltid levt så länge man kan minnas. Man kan inte vara på något annat sätt än så här för man vet inte hur man gör. Man kan inte bara ändra på sig. Det går inte. För det är så man är. Det är så man har blivit uppfostrad och påverkar av samhället och föräldrar. Det kanske är ett "onormalt" beteende för "normala" människor. Frågan är om det är onormalt för dig? Och vad är normalt och onormalt? Hur är man när man är en normal människa?


Tom?

Jag är tom.. jag vet inte vad jag ska säga.. allt känns bara tomt tomt tomt i dag.. :/


Btw killar är som djur när dom blir kåta...




I hurt myself today To see if I still feel I focus on the pain The only thing that's real The needle tears a hole The old familiar sting I try to kill it all away But I remember everything  What have I become My sweetest friend? Everyone I know Goes away in the end  You could have it all My empire of dirt I will let you down I will make you hurt  I wear this crown of shit Upon my liar's chair Full of broken thoughts I cannot repair Beneath the stains of time The feelings disappear You are someone else I am still right here  What have I become My sweetest friend? Everyone I know Goes away in the end You could have it all My empire of dirt I will let you down I will make you hurt If I could start again A million miles away I would keep myself I would find a way.

RSS 2.0