No way out

and i'm
at an end

i'm at an end .....

and there's ...
NO WAY OUT!!

i need to find my sanctuary
..... someplace safe
gotta get this outta me
..... this is my escape

Ont!

Jag vill dö..

allt verkar gå emot mig?

Läskigt.. allt går emot mig.. och tack som fan morsan för att spärrar mitt studiebidrag utan anledning nu kommer jag säkert klara mig bättre.. NOT.. jag blir så besviken .. känne inte som jag har någon mamma längre.. hon skiter i mig totalt och gör allt för att mitt liv ska bli ett helvete..

Ni försöker få mig dit.. jag kanske borde, men vågar jag ? det är en fråga som jag har tänkt på länge nu .. vågar jag?

Jag är så jävla rädd och det ända jag vill är att försvinna.. jag vill bara inte finnas.. :S


:/

Jag vill bara försvinna


Jag vill bara fly från mig själv
Skära bort min otillräcklighet
Men med fläckarna jag gömt
Är redan dömd

Likgiltig

Idag har varit en väldigt jobbig dag .. ångesten har pumpat i bröstet hela dagen. vill bara sova hela tiden ,. jag orkar inte.. jag har ingen aning om jag klarar det här överhuvudtaget..
om jag mår bättre, så kommer jag få ett jävligt bakslag sen .. vet inte ens om jag vågar försöka.. det är bättre att det finns där lite varje dag istället för att det ska komma allt på en gång. för jag vet att om det kommer ett fetare bakslag nästa gång så kommer jag itne klara mig.. allt kommer gå åt helvete totalt. :S och jagvågar nog inte riskera det. jag är så rädd .. så jävlar rädd.. hmm ..

och just nu känns det som att jag inte har några känslor alls.. allt är bara likgiltigt. när ja inte ens vet hur jag mår i dag så är det ganska illla.. jag hatar och vara mitt emellan låg och hög så att säga.. :/

Uppgiven, nu eller sen?

Helgen var okej. Jag överlevde. Men jag klarar inte av dina blickar, jag klarar inte av att du hela tiden klagar på mig, jag klarar inte av att hela tiden känna press och jag klarar inte av att hela tiden känna att jag misslyckas.

Men vad ska jag göra åt det? Jag pratar nu och jag försöker verkligen. Men så fort jag går därifrån kommer ångesten. Den pratar med mig och säger att jag inte får. Jag får inte prata.

Jag säger "Hjälper det inte nu, så ger jag upp!"

Men när jag tänker efter så känns det som att det inte kommer hjälpa ändå. Så frågan är om jag kommer ge upp nu eller sen?

Är det bättre att dö?

Förlåt

Förlåt för att du ser mig så där
förlåt för mina kvävda skrik
förlåt för att jag är till besvär
förlåt för min ständiga panik

förlåt för att jag alltid sårar
förlåt för rakbladet i min hand
förlåt för alla mina bittra tårar
förlåt för att jag vill dö ibland

förlåt för att jag bara låtsas-ler
förlåt för den ångest som jag har
förlåt för att ärren blir allt fler
förlår för att jag är så onårbar

förlåt för min fejkade fasad
förlåt för att livet är så svårt
förlåt för att jag vill vara glad
förlåt för att jag försöker så hårt

...och jag kommer absolut ingenvart.


Samtal och skumma serier

i dag bestämde jag mig.. jag vill inte att människor mår dåligt på grund av mig. men det känns som det kvittar hur jag än gör så känns det som jag ändå lyckas göra folk ledsna hela tiden .. jag ska iaf prata med en. det känns inte som det kommer hjälpa nånting men jag måste för mina vänners skull så de blir lite lite tysta nångång.. Det kommer ju faktiskt inte hjälpa för fem öre.. har ju försökt så många gånger och bara fallit ännu djupare:/  ska dessutom till mina föräldrar i helgen .. det lär ju bli fight igen som vanligt:/ jag pallar inte. men jag har ju inget val:/:/

jag har dessutom bestämt mig för att gå ner i vikt igen .. jag klarar inte av att äcklas av mig själv varje gång jag ser mig i speglen .. det va mycket bättre innan .. innan jag flyttade.. jag va smal och äcklades inte av mig själv.. :/

Sen har jag sett världens skummaste serie i dag "skins" heter den .. den va sjuk..

Kan ingen bara komma och fixa så allt blir bra .. så jag får leva ett liv och vara glad och slippa höra att jag är levande död.. ???

"Man skär sig inte för att dö utan för att överleva"


Det började när jag gick i sjuan, en kompis och jag snackade och båda mådde dåligt, men skillnaden var att hon hade börjat skära sig. Vi satt på mitt rum hon skärde sig och sa åt mig att testa. Jag gjorde det och på sätt och vis ångrar jag mig, men ändå inte för rakblad är fortfarande en av de viktigaste sakerna i mitt liv.


Allt kom i gång på riktigt på sommarlovet mellan sjuan och åttan, jag skar mig i princip varje dag. Sen har det gått i perioder, ibland skär jag mig varje dag ibland kanske inte på veckor, månader men det jag tänker mest på under dagarna är rakblad, jag kan inte släppa tanken, det går inte ens en timma utan att jag har tänkt på de små vassa sakerna som man borde ha en stor respekt för.


Nu går jag i tvåan på gymnasiet och jag skär mig fortfarande nästan varje dag, jag kan inte sluta. Det går inte. När ångesten och paniken tar över och man inte vet vart man ska ta vägen så finns dom alltid där. Oftast hjälper det. Jag blir lugn och blir oftast helt okej. Lite skakad men ändå okej.


På sätt och vis vill jag sluta, frågan är hur. Man blir beroende och tänker vad fan händer om jag inte skär mig, vad gör jag då? När allt bara trycker innanför bröstet det enda man vill är att det ska sluta och ibland vill man helt enkelt bara försvinna. Men oftast så skär man sig inte för att dö, utan för att överleva


Tänk om...

Tänk om jag hade varit du?
Hade jag varit lycklig?
Är du lycklig?
Du vanliga tjej på 17 år, du har en mamma och en pappa som kommer överens
Du är alltid sams med dina föräldrar,
Du har en helt frisk mamma,
Du har en skitbra uppväxt,
Allt funkar perfekt, du är bra i skolan, du är duktig på någon idrott, du sköter dig,
Du skär dig inte, du är glad och skrattar utan att du känner att du spelar någon annan.
Är du lycklig?
Är du verkligen säker på att du är lycklig?

Om du är det?
Hur känns det?
Kan du berätta för mig hur det känns att vara lycklig?
Vad är lycka?
Tänk om man hade varit lycklig?

9

Jag vill försvinna.. Jag är så misslyckad..

Jag vill ju bara göra er glada egentligen .. men jag känner mig så sviiken.. Men jag kan inte jag kan verkligen inte berätta för er varför.. det är bar aär så ...

Men snart orkar jag itne längre .. Det går inte.. JAG PALLAR FAN INTE!

I hurt myself today to see if i still feel...

natten va inte rolig någonstans.. värre än nånsin.. trodde aldrig det tog slut.. alkohol och tabletter .. allt skrek inom mig.. jag blir bara räddare och räddare för mig själv.. :/:/ det gick åt helvete totalt..

i just want something i can´t never have

Lycka! Jag kommer aldrig bli som ni .. jag vet inte vart jag ska ta vägen .. vill bara försvinna.. försvinna för alltid.. jag gör bara alla besvikna hela jävla tiden . jag orkar inte mer.. jag vill inte jag orkar inte.. !



I'm a creep

fredag kväll sög.. den sög verkligen . deckae i soffan klockan kvart över tio med ångest.. vaknade vid åtta och började jobba vid tio.. enda jag kunde tänka på i de sex timmarna jag jobbade var rakblad.. kunde inte släppa det.. det gick inte..

spelningen va skitbra.. allt var okej.. tills vi kommer hem då börjar tankarna ... de slutar inte.. jag kan inte lsäppa det.. jag vill men samtidigt inte..

det gjorde ont i mig.. sen kom den utlösande faktorn.. det gick inte mer.. panik.. oanik sönder och samman .. det slutade i kaos.. :/ blod..

But I'm a creep
I'm a weirdo
What the hell am I doing here?
I don't belong here

I don't care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul 

 image5

 

vet inte vad som händer med mig.. allt är kaos.. tankar hit och tankar dit.. jag blir fan rädd för mig själv.. det är nått som inte stämmer.. det kliar i hela jävla kroppen och kryper..


 

sen sitter det en fet spindel på mitt rum.. så jag kan inte sova där.. har utvecklat nån slags fobi för spindlar.. visst jag har alltid tyckt att dom är obehagliga.. men nu är det extremt .. får rysningar och panikkänslor så fårt jag ser en spindel.. :/


RSS 2.0